Over pascalbroekhoven.nl

Deze website is ontstaan uit een opdracht vanuit school. Voor mijn minor Online Marketing moest ik destijds een blog gaan schrijven. Om eerlijk te zijn zag ik het mijzelf niet doen en leek het mij ook geen leuke opdracht om aan te werken.Het tegendeel is echter bewezen. Door het bloggen heb ik veel geleerd en relevante dingen geleerd en is het een goede motivatie om nogĀ  meer te leren over marketing en alles daar omheen.

Toen eenmaal de kogel door de kerk heen was en ik alle mogelijkheden had ontdekt van het bloggen heeft het een kickstart gegeven aan een nieuwe manier om up-to-date te blijven met de huidige trends en ontwikkelingen. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om continu te leren en bezig te zijn met mijn kennis uit te breiden voor zowel persoonlijk- als professioneel gebruik.

Mijn uiteindelijke doel met deze website is om jou, de lezer, te amuseren en iets bij te brengen en voor mijzelf om continu te blijven leren en mijn kennis uit te breiden.