Even voorstellen

Mijn naam is Pascal Broekhoven, een afgestudeerde commercieel economie. Ik ben destijds begonnen mijn opleiding omdat ik altijd al interesse heb gehad in economie en commercie. Ik kom dan ook uit een gezin waarbij mijn beide ouders een eigen onderneming hadden en bedrijfsvoering een regelmatig gesprek was aan de ontbijttafel. De keuze voor commerciële economie was al snel gemaakt nadat ik mijn MBO opleiding had afgerond.

Mijn interesses binnen commerciële economie liggen bij het veranderen van de wereld en hoe daar op ingespeeld kan worden, online marketing, storytelling en duurzaamheid. Met name duurzaamheid is een begrip wat zo vaak geassocieerd wordt met de natuur, terwijl er veel meer bij komt kijken. Alleen al om deze rede vind ik dit super interessant.

Momenteel ben ik werkzaam bij De Efteling in de horeca bij grootschalige evenementen. Hier zijn vaak protocollen aangemaakt die vaak niet passen bij de situatie, hierdoor heb ik geleerd om “outside the box” te denken en ben ik aanzienlijk kritischer geworden. Deze eigenschappen heb ik meegenomen in mijn opleiding en kun je ook terug lezen in mijn blog.

Buiten mijn werk ben ik graag bezig met mijn sport die ik beoefen, namelijk basketbal. Ik huur, samen met een groepje andere, particulier een zaaltje waarvoor ik ook penningmeester ben. Naast sporten is muziek een groot deel van mijn vrije tijdsbesteding. Zelf speel ik gitaar en als het even kan pik ik zoveel mogelijk concerten en festivals mee.

Uiteraard ben ik ook altijd in voor een reisje. Ik ben iemand die graag actief bezig is en ook echt iets van de wereld wilt zien. Ik doe niets liever dan de natuur in duiken en een flink stuk wandelen in de mooiste natuurparken van de wereld.