Meervoudige waardecreatie

Wat is meervoudige waardecreatie? Je hebt er vast wel eens van gehoord, meervoudige waardecreatie maar wat is dit fenomeen en waarom is het zo belangrijk? Als platte definitie wordt er voor waardecreatie het volgende vertelt: “waar·de (de; v; meervoud: waardes, waarden):  de tastbare en niet tastbare voordelen, het belang of de betekenis van een product,… Lees meer »

Welk social media kanaal past bij mijn organisatie?

Er zijn ontelbare social media platformen maar niet al deze platformen passen bij jouw bedrijf. Aangezien er echt heel erg veel platformen zijn ga ik vandaag in op een aantal specifieke platformen die het populairste zijn en die kunnen worden ingezet voor commerciële doeleinde en een nieuw opkomend platform waar veel potentie in zit, welke dat is kom je vanzelf achter!

Facebook advertenties, how and what

Voor deze blog heb ik een webinar gevolgd genaamd: Social Media Efficiency gehost door Jennifer Evans Cario. Ondanks deze blog Social Media Efficiency heet is er voornamelijk ingegaan over hoe je een goede advertentie opbouwt voor Facebook. Er was tijdens het webinar vooral oog voor beginners en de basis van een goede advertentie. Met dit gegeven, laten we verder kijken hoe een goede advertentie wordt opgebouwd!

Content marketing in de B2B

Content marketing is een van de belangrijkste manieren om traffic te genereren zonder de consument zelf te benaderen. Inbound marketing is hierbij het sleutelwoord en is een belangrijk middel dat B2B bedrijven in kunnen zetten. Verder ga ik in deze blog meer in op de middelen van content marketing die ingezet kunnen worden in de B2B en welke vorm wanneer van pas komt in de customer journey.